Михайло Руденко: "Незаконна зброя має буде здана"

Михайло Руденко: "Незаконна зброя має буде здана"

28.03.14 16:36 0 714
На цьому тимчасово виконувач обов’язків начальника УМВС України у Волинській області наголосив під час прес-конференції.

Михайло Руденко зустрівся із представниками засобів масової інформації та комунікації, аби поінформувати громадськість про результати роботи працівників органів внутрішніх справ Волині.

Насамперед полковник міліції закликав громадян добровільно здати зброю, котра перебуває у незаконному обігу, зокрема й ту, що була викрадена у працівників міліції:

– Міністерством внутрішніх справ ініційовано продовження акції добровільної здачі зброї і боєприпасів. Ми повинні убезпечити наших громадян, а тому вся незаконно придбана зброя повинна бути здана. Разом із тим наголошую, що міліція проводитиме заходи щодо виявлення боєприпасів із подальшим відкриттям кримінальних проваджень.

Користуючись нагодою, керівник волинських правоохоронців звернувся до батьків із проханням більше уваги приділяти дітям:

– В умовах побудови нової держави ми повинні робити все, аби закласти у свідомість підлітків лише найкращі якості. У той же час правоохоронці мають інформацію про те, що неповнолітні часто беруть участь у різних революційних заходах та долучаються до діяльності радикальних формувань. Це своєю чергою може призвести до негативних наслідків, а подекуди навіть поставити під загрозу їхнє здоров’я та життя.

Насамкінець Михайло Руденко поінформував про хід розслідування резонансних кримінальних проваджень.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Страйк у Німеччині: ...
Наступна новина: Кабмін вирішив поки що не ...

КОМЕНТАРІ