Луцьк: у бібліотеці-філії №2 відбулася акція «Читай книги – будь особистістю»

Луцьк: у бібліотеці-філії №2 відбулася акція «Читай книги – будь особистістю»

28.03.14 10:36 0 821
«Читай книги – будь особистістю» - під таким гаслом у бібліотеці-філії №2 для дітей відбулася презентація можливостей бібліотеки як центру дитячого читання.

Для наймолодших читачів учасники лялькового гуртка «Усмішка» Яна Іващук, Анастасія Ліпінська, Марта Варава, Катерина Макарук, Сергій Андрусік підготували виставу «Казка про Муху і Зайця» та театралізоване дійство за мотивами книги Миколи Носова «Пригоди Незнайка та його друзів».

Бібліотекар Світлана Остапюк й активна користувачка Настя Ліпінська провели голосне читання української народної казки «Котик і півник». Літературна мозаїка «Книжкові іменини» познайомила присутніх із дитячими книгами – ювілярами 2014 року. Серед них - улюблені багатьма поколіннями читачів «Снігова королева» Ганса Андерсена, «Мері Поппінс» Памели Треверс, «Казка про золотого півника» Олександра Пушкіна, «Муха – Цокотуха» Корнія Чуковського, «Пригоди Робінзона Крузо» Даніеля Дефо, «Три мушкетери» Олександра Дюма.

У святковій атмосфері відбулося вшанування переможців бібліотечної акції «Приведи друга у бібліотеку» Анастасії Устимець та загальноміського конкурсу «Кращий читач – 2013» Юлії Лящук.

Користувачі книгозбірні активно долучилися до параду читацьких думок «Я читаю тому, що. . .» та інтерактивного марафону «Моя історія успіху», під час яких поділилися своїми роздумами про користь читання та розповіли про власні досягнення й успіхи за допомогою бібліотечної книги.

Заходи проходили в рамках Всеукраїнського Тижня дитячого читання.

Управління культури ( 723426, 720447)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Нова Ушиця: місцева пожежна ...

КОМЕНТАРІ