Правоохоронці Волині зустрілися із дітьми з південних та східних регіонів України

Правоохоронці Волині зустрілися із дітьми з південних та східних регіонів України

28.03.14 08:00 0 775
* Весняні канікули школярі із Херсонської, Миколаївської та Донецької областей проводять на Волині на запрошення Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» та церкви «Царство Боже» в рамках проекту «Єдина Україна».

Дітям забезпечено перебування, проживання та проведення цікавого та змістовного дозвілля (екскурсії, розваги, години спілкування, забави, відвідування художньої та музичної шкіл міста Луцька, участь у майстер-класі зразкового дитячо-молодіжного ансамблю народного танцю «Волиняночка» тощо).

У рамках їхнього візиту навідалися до гостей, які таборуються на базі Лаврівської загальноосвітньої школи, і волинські правоохоронці.

Працівники кримінальної міліції у справах дітей Луцького РВ УМВС України у Волинській області оперуповноважений майор міліції Степан Свинарчук та оперуповноважений лейтенант міліції Марина Ярощук провели зі школярами ознайомчі бесіди, розвиваючі ігри та конкурси.

Завершилася зустріч частуванням маленьких гостей солодощами та фруктами, а найактивніші з них отримали в подарунок від міліціонерів настільні ігри.

Алла РЕВУНЕЦЬ,

Луцький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Опис BATL S09
Наступна новина: У лікарнях Києва досі 110 ...

КОМЕНТАРІ