Волинські правоохоронці оперативно затримали грабіжника

Волинські правоохоронці оперативно затримали грабіжника

28.03.14 09:36 0 732
Жительку Володимира-Волинського пограбували серед білого дня у центрі міста.

31-річна жінка йшла тротуарною доріжкою біля будинку, в якому мешкає. Діставши мобільний із кишені куртки, набрала номер чоловіка і тут же помітила двох чоловіків, котрі йшли їй назустріч. Один із них заховався за будинком, а інший звернувся до неї з вимогою віддати телефон. При цьому зловмисник почав викручувати руку. Незважаючи на всі намагання жінки зберегти своє майно, після того, як вона впала, спритник вихопив телефон і накивав п’ятами.

– Правоохоронці встановили, що двоє жителів Нововолинська вирішили відсвяткувати зустріч, – розповів начальник слідчого відділення Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області підполковник міліції Олександр Могилецький. – Проте грошей на бенкет у них не було. Не довго думаючи, чоловіки вирушили рейсовим автобусом «на промисел» у Володимир-Волинський. Коли на вулиці побачили жінку із телефоном у руках, один із них вирішив вкрасти засіб зв’язку і здати у ломбард.

Згодом, зустрівшись із товаришем, розповів про те, що сталося. Аби не потрапити у поле зору правоохоронців, спритники вирушили у обласний центр, де й здали телефон у ломбард за 400 гривень. Всі гроші друзі витратили на розваги, а наступного дня повернулися додому.

– Працівники міліції оперативно встановили особу грабіжника і за вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого частиною першою статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Нині чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до чотирьох років, – підсумував Олександр Могилецький.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У підрозділах міліції ...
Наступна новина: Закарпатець Петро Гаджа з ...

КОМЕНТАРІ