В Закарпатській області виноградівські оперативники викрили неповнолітнього крадія

В Закарпатській області виноградівські оперативники викрили неповнолітнього крадія

28.03.14 13:58 0 676
До райвідділу міліції надійшла заява від мешканця м.Виноградів про те, що з його будинку викрадено мобільний телефон марки «Самсунг» та гроші з гаманця в сумі 300 гривень.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група та оперативники карного розшуку. Працівниками міліції було встановлено, що це кримінальне правопорушення скоїв неповнолітній. Як виявилося, цей 17–річний хлопець вже двічі раніше судимий за крадіжки. Крім цього, він зізнався, що в лютому викрав велосипед, який відразу продав, а гроші потратив на власні потреби. Так само він поступив із викраденим телефоном.

Слідчим відділом виноградівської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкцією якої передбачено накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, виправні роботи на строк до двох років, арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Японські гриби знищують ...

КОМЕНТАРІ