Керівник міліції Закарпаття подякував мукачівцю за геройський вчинок

Керівник міліції Закарпаття подякував мукачівцю за геройський вчинок

28.03.14 10:14 0 656
Начальник УМВС області полковник міліції Сергій Шаранич особисто зустрівся і подякував мукачівцю, який допоміг затримати грабіжника. Подяку та грошову винагороду за відвагу і небайдужість до чужого горя керівник обласної міліції вручив Мирославу Качуру.

Вечірньої пори до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції зателефонувала потерпіла 63-річна жінка, яка працює касиром на одному з підприємств міста. Жінка повідомила, що до неї підбіг невідомий чоловік і, застосувавши силу, вихватив сумку, у якій були гроші підприємства, а це близько 10 тисяч гривень.

Свідками даної події були перехожі, мешканці мікрорайону «Паланок» у м.Мукачеві. «Не вагаючись ні хвилини, - розповідає Мирослав Качур, - я кинувся навздогін за грабіжником. Неподалік місцевого магазину мені вдалось його затримати. Проте той несподівано витягнув з кишені пістолет і вистрілив мені у живіт».

На щастя, в той момент підбігли інші мукачівці і допомогли чоловіку прив`язати грабіжника до перил і викликали слідчо-оперативну групу міськвідділу.

На щастя, зброя, з якої був здійснений постріл, виявилася травматичною, а не бойовою. Гумова куля нанесла потерпілому лише незначні ушкодження. За день Мирослава Качура медики виписали з лікарні. Проте його вчинок не залишився поза увагою і подякою правоохоронців.

- Це справжній герой. Вчинок мукачівця, який, не шкодуючи свого життя та здоров`я, став перед зловмисником, має бути прикладом для кожного небайдужого громадянина. Такі люди, як Мирослав Качур, повинні відчувати вдячність від міліції і держави загалом, - зауважив начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі в Кременці ...
Наступна новина: Рада підтримала зміни до ...

КОМЕНТАРІ