Очільник закарпатської міліції Сергій Шаранич спілкувався з громадянами

Очільник закарпатської міліції Сергій Шаранич спілкувався з громадянами

28.03.14 14:30 0 656
У четвер, 27 березня, нещодавно призначений в.о. начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич провів свій перший прийом громадян.

На прийом до керівника міліції завітало 6 громадян. Одні скаржилися на неправомірні дії працівників міліції під час вирішення конфліктної ситуації, інші просили кошти на лікування. Ужгородська пенсіонерка просила матеріальну допомогу на лікування свого чоловіка-правоохоронця. Інший екс-міліціонер просив сприяння у перерахуванні йому пенсії.

Вирішення порушених відвідувачами проблем полковник Шаранич взяв на особистий контроль. Такі прийоми громадян в закарпатській міліції проводяться щочетверга в адмінбудинку УМВС за адресою: м.Ужгород, вул.Ракоці, 13. На них обов′язково присутні начальник управління або його заступники. Проводитимуться регулярно й виїзні прийоми громадян у міськрайвідділах.

- Закарпатці повинні бути впевнені, що міліція працює задля їхнього захисту й вирішення проблем людей, - запевнив Сергій Шаранич. – Жодне звернення громадян не залишиться без уваги.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ