В Закарпатській області виховувати правосвідомість в дітей потрібно ще змалечку

В Закарпатській області виховувати правосвідомість в дітей потрібно ще змалечку

28.03.14 15:00 0 701
Уроки дорожньої безпеки, що проводяться у навчальних закладах Мукачівщини, традиційно стали невід’ємною частиною профілактичної роботи працівників ДАІ Мукачева. Але без уваги не можна залишати і найменших учасників дорожнього руху – вихованців дитячих садочків.

До двох дитячих садочків Мукачева завітали днями очікувані гості - начальник Державтоінспекції Мукачева Томаш Дулов та юні інспектори руху на чолі з Юрієм Голішем, директором ЗОШ І-ІІІ ступенів №15 м.Мукачева, аби розповісти діткам про суворе дотримання ними Правил дорожнього руху.

П’ятирічні малята з неприхованою цікавістю розглядали візитерів та дослухалися до кожного їх слова. “Дуже важливо, щоб і діти, і дорослі не нехтували Правилами дорожнього руху. Коли ж малечі про необхідність суворого дотримання Правил дорожнього руху розповідають, нагадують і вчать самі діти, ефективність подібної роботи різко зростає, - зазначає Томаш Дулов.

Міліцейські костюми та декорації, чудові обробки на задану тематику відомих пісень, запальні танці нікого в залі не залишили байдужими. Вихованці дитячого садочка із задоволенням відповідали на різні запитання щодо поведінки пішоходів на дорозі і кольорів світлофора, опісля малеча продемонструвала свої знання та навички щодо ПДР. Малята мали змогу поспілкуватися з гостями та отримати відповіді на свої питання.

“Вважаю, що нами започатковано дуже гарну справу, - говорить Юрій Голіш. – Це не просто цікаво, але й дуже корисно для виховання у дітей подальшої безпечної поведінки на дорозі”.

Представники Державтоінспекції Мукачева разом з юними інспекторами руху обіцяють у подальшому продовжити практику проведення подібних заходів у дошкільних освітніх закладах.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ