"Закликаємо закарпатців згуртуватись і підтримати наших правоохоронців"

"Закликаємо закарпатців згуртуватись і підтримати наших правоохоронців"

28.03.14 12:56 0 659
Нового керівника закарпатської міліції Сергія Шаранича підтримали ветерани-правоохоронці, міліцейська профспілка та міліціонери-«чорнобильці».

Про це заявляє у своєму зверненні до в.о. міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та голови Закарпатської ОДА Валерія Лунченка керівництво ветеранської організації закарпатської міліції, профспілки атестованих працівників та обласної асоціації «Чорнобиль» співробітників ОВС.

- За останній місяць в Закарпатській області з відомих причин змінилось аж три керівники обласного управління внутрішніх справ. В значній мірі цьому сприяла діяльність окремих громадян та організацій, які намагаються підібрати зручного для себе керівника міліції.

Ми закликаємо громадськість області в черговий раз не піддаватись на окремі деструктивні заклики, які не сприяють ефективній роботі правоохоронних органів, а згуртуватися, підтримати наших правоохоронців, разом працювати на спільну мету – забезпечення належного правопорядку в області.

Добре знаючи моральні та ділові якості Сергія Шаранича, запевняємо, що це саме та людина, котра зможе відновити довіру до правоохоронних органів нашого краю та забезпечити ефективну боротьбу зі злочинністю, належний захист прав та свобод громадян.

Ми одноголосно висловлюємо довіру Шараничу С.О. та цілковиту підтримку рішення керівництва МВС України щодо його призначення на посаду начальника Управління внутрішніх справ Закарпатської області.

Віктор ОТОВЧИЦЬ, голова Ради ветеранів УМВСУ в Закарпатській області,

Валерій МЕНДЖУЛ, голова обласної профспілки атестованих працівників,

Петро БРОНТЕРЮК, голова асоціації «Чорнобиль» співробітників ОВС області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За рік через отруєне ...
Наступна новина: На медичний облік взято 208 ...

КОМЕНТАРІ