В Закарпатській області за ініціативи громадськості та "Свободи" в Іршаві встановлять пам'ятник Кобзареві

В Закарпатській області за ініціативи громадськості та "Свободи" в Іршаві встановлять пам'ятник Кобзареві

28.03.14 12:25 0 760
26 березня 2014 року виконавчий комітет Іршавської міської ради своїм рішенням виділив земельну ділянку під будівництво пам'ятника Тарасові Шевченку на центральній площі міста. Таке рішення було ухвалено у відповідь на спільне звернення громади міста та Іршавської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" за сприяння міського голови Степана Бобика. Про це повідомив голова Іршавської районної організації ВО "Свобода" Михайло Мочан.

"Земельна ділянка розміром 36 квадратних метрів у середмісті Іршави виділена для будівництва пам'ятника Тарасу Григоровичу Шевченку. Через 22 роки незалежності України місцева влада нарешті відреагувала на численні звернення громадян, аби вшанувати пам'ять Пророка українського народу. Соромно визнавати, але цей пам'ятник Шевченку стане тільки другим в Іршавському районі", – повідомив свободівець Михайло Мочан.

Також націоналіст наголосив, що пам'ятник буде встановлюватися за рахунок громадських пожертв, які вже готові надати жителі Іршави. Цей пам'ятник, безсумнівно, стане окрасою міста та символом патріотизму, прагнення до свободи та будівництва нової України.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 137 студентів з Криму ...
Наступна новина: Анексія Криму може ...

КОМЕНТАРІ