Олександр Турчинов: «Заручників у Криму звільнено. Жоден український офіцер та солдат не залишиться без захисту»

Олександр Турчинов: «Заручників у Криму звільнено. Жоден український офіцер та солдат не залишиться без захисту»

28.03.14 08:55 0 655
«Завдяки вжитим владою заходам заручників у Криму звільнено, жоден український офіцер та солдат не залишиться без захисту». Про це заявив на брифінгу Голова Верховної Ради України, Виконуючий обов’язки Президента України — Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України Олександр Турчинов.

За його словами, зараз відбувається звільнення заступника командувача Військово-Морських Сил Збройних Сил України генерал-майора Ігоря Воронченка, командира 204 Севастопольської бригади тактичної авіації імені О.Покришкіна полковника Юлія Мамчура, командира 1 окремого Феодосійського батальйону морської піхоти підполковника Дмитра Делятицького та його заступника — майора Ростислава Ломтєва, яких було незаконно захоплено під час останніх штурмів військових частин ЗС України і провокацій щодо українських військових у Криму.

— Завдяки вжитим заходам прямо зараз відбувається їх звільнення. І я дуже сподіваюся, що вже завтра ми зможемо їх побачити в Києві, — відзначив Олександр Турчинов.

Виконуючий обов’язки Президента України — Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України наголосив, що всі військовослужбовці, які проявили мужність і стійкість, будуть нагороджені та підвищені по службі.

— Усі вони будуть разом з нами далі захищати Україну, і я щиро дякую всім, хто не зламався і продовжує гідно виконувати свій конституційний обов’язок, — сказав Олександр Турчинов.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ