Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбулася зустріч з майбутніми абітурієнтами профільних вузів сфери служби надзвичайних ситуацій

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбулася зустріч з майбутніми абітурієнтами профільних вузів сфери служби надзвичайних ситуацій

28.03.14 15:05 0 705
27 березня в Управлінні ДСНС в області відбулася зустріч між працівниками Управління та майбутніми абітурієнтами профільних вишів системи Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Понад три десятки цьогорічних випускників шкіл, які вже визначилися з обранням майбутньої професії, та їхні батьки уважно слухали всі настанови з приводу порядку оформлення та списку потрібних документів для вступу до обраних навчальних закладів. Також вони мали можливість задати питання, які їх цікавлять, та отримати на них вичерпні відповіді.

Багато з присутніх юнаків вже не тільки пройшли психологічне тестування, а й встигли заповнити свої медичні картки, тож тепер можуть повною мірою зосередитися на навчальному процесі, готуючись до зовнішнього незалежного оцінювання та підвищувати рівень знань з профільних предметів.

В ході зустрічі також велика увага була звернена на відповідну фізичну підготовку, адже робота рятувальника вимагає значних фізичних навантажень та спортивного загартування.

Звершуючи зустріч, начальник відділу роботи з персоналом Управління ДСНС в області підполковник служби цивільного захисту Дмитро Мариневич побажав майбутнім абітурієнтам стати курсантами обраних навчальних закладів, успішно завершити навчання і через п’ять років повернутися для проходження служби в лави прикарпатських рятувальників.

Працівники Управління ДСНС в області провели для майбутніх абітурієнтів екскурсію територією де­р­жавної пожежно-рятувальної час­тини №1 міста Івано-Франківська та продемонстрували техніку і обладнання, які є на озброєнні у рятувальників. Така наочна екскурсія справила велике враження, самі юнаки кажуть, що вже зараз відчули причетність до обраної професії і зроблять все можливе, щоб їхня мрія втілилася в життя.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Керівництво буковинської ...

КОМЕНТАРІ