В Івано-Франківській області молода жінка не може позбутись злодійських звичок

В Івано-Франківській області молода жінка не може позбутись злодійських звичок

28.03.14 09:03 0 747
До Косівського райвідділу міліції зателефонував п’ятдесятирічний житель району та повідомив, що в його помешканні знаходиться стороння особа. Прибулим на місце події правоохоронцям господар розповів про те, що пополудні він пішов до сусіда, а коли повернувся додому, то зауважив, що будинок відчинений, а в кімнаті в його речах нишпорить незнайома жінка.

Як з'ясувалося, зловмисниця підібрала ключі до вхідних дверей будинку та планувала винести цінні речі, втім її планам завадив господар, який вчасно повернувся додому.

Цікаво, що у Косівському відділі міліції цю панянку добре знають, адже раніше вона вже була судима за крадіжки чужого майна з проникненням у помешкання. Відбувши рік під вартою, уродженка села Великий Рожен знову взялася за старе, вдруге її позбавили волі на три з половиною роки. Однак жінка не відбула покарання до кінця, бо її звільнили з виправної колонії за зразкову поведінку. Тепер вже втретє громадянка вступає в конфлікт із Законом.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 185 КК України, (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, — карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років).

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ