У Львові перепризначають працівників ДАІ

У Львові перепризначають працівників ДАІ

28.03.14 11:19 0 661
У приміщенні Головного управління МВС України у Львівській області, 26 березня, розпочала роботу кадрова комісія Головного управління МВС України у Львівській області щодо перепризначення на посади працівників ДАІ у зв’язку з організаційно-штатними змінами.

До складу кадрової комісії, головою якої є тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Маруняк, увійшли члени колегії, керівники служб та активісти громадських організацій. Серед них – представники Дорожнього контролю, ГО Варта 1, «Рабів до раю не пускають», Антикорупційного комітету та інші. Висвітлювати роботу комісії запросили журналістів, котрі теж мали можливість взяти участь у перепризначенні працівників ДАІ.

В перший день кадрову комісію пройшли близько 250 працівників Державної автомобільної інспекції Львівщини, а саме керівний та інспекторський склад. Основними критеріями оцінки були – відповідність займаній посаді, вміння та бажання працювати у нових умовах та у співпраці з громадськістю, особиста чесність та відсутність стягнень.

«Ми повинні розуміти, що тепер усім працівникам міліції, а особливо працівникам Державтоінспекції, доведеться працювати під пильним наглядом громадських організацій. Тому наша робота повинна бути прозорою. Громадяни у будь-який момент зможуть перевірити, чи ви дійсно виконали те, що обіцяєте – для цього ми і запросили журналістів» - зазначив голова кадровою комісії тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Маруняк.

комісія продовжує свою роботу.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ