На медичному обліку в лікарнях Львівщини перебуває 208 кримчан

На медичному обліку в лікарнях Львівщини перебуває 208 кримчан

28.03.14 11:52 0 615
На медичному обліку в лікарнях Львова та області перебуває 208 кримчан, серед яких є діти різного віку. Про це повідомила голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех на зустрічі з делегацією ЮНІСЕФ, яку очолив заступник представника ЮНІСЕФ в Україні Трудігер Лухман.

Ірина Сех зазначила, що для всіх сімей, які перебралися на тимчасове проживання з Криму на Львівщину, організовано медичне обстеження в місцевих лікувальних закладах. Три сім’ї, зокрема двоє діток, проліковано в стаціонарних умовах міських лікувальних закладів. П’ятьом сім’ям надається психологічна допомога.

Зокрема, у Львівській обласній клінічній лікарні на амбулаторному лікуванні перебувають 23 кримських татар, восьмеро з них – діти. Усі вони розселені в пансіонаті «Пролісок» у Брюховичах. Як зазначає заступник головного лікаря медичного закладу Наталія Готь, пацієнти отримують консультації та лікування переважно з приводу застудних захворювань. Є також звернення до офтальмолога, отоларинголога, стоматолога. За словами медика, стан хворих відносно задовільний, вони проходять амбулаторне лікування.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ