У Львові вшанували пам'ять вiйськовослужбовцiв, які загинули при виконанні службово-бойових завдань

У Львові вшанували пам'ять вiйськовослужбовцiв, які загинули при виконанні службово-бойових завдань

28.03.14 08:35 0 665
У клубі Галицького з’єднання внутрішніх військ МВС України відбулись заходи вшанування вшанування пам’яті вiйськовослужбовцiв, які загинули при виконанні службово-бойових завдань з охорони громадського порядку у 2014 році та відзначення вiйськовослужбовцiв за сумлінне ставлення до службових обов’язків.

У міроприємстві взяли участь військовослужбовці та працівники внутрішніх військ Львівського гарнізону. Захід розпочали із оголошення наказу командувача внутрiшнiх вiйськ МВС Украiни від 21.03.201ч n 89 «Про зарахування навічно до списків особового складу військових частин». Після чого заступник командира Галицького з’єднання внутрішніх військ з виховної роботи полковник Олександр Задворний до всіх присутніх довів докладну інформацію про загиблих військовослужбовців, яких вшанували хвилиною мовчання.

Т.в.о начальника Західного територіального командування полковник Сергій Скрипнюк привітав усіх присутніх з Днем внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України. Від імені керівного складу він подякував підлеглим за невтомну й самовіддану працю та сумлінне виконання службових і бойових завдань.

Найбільш сумлінних військовослужбовців та працівників нагородили грошовими преміями грамотами та подяками.

По завершенні заходів для представників засобів масової інформації відбувся короткий брифінг.

підполковник Вадим Голуб,

фото автора
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: мистецький проект ...
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ