У Львові правоохоронці викрили підпільний "інтерактивний" клуб

У Львові правоохоронці викрили підпільний "інтерактивний" клуб

28.03.14 18:12 0 655
Підпільний «інтерактивний» клуб працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області викрили в орендованому приміщенні у Львові.

Як з’ясувалось, у цьому закладі, з метою отримання прибутку, надавались послуги у сфері організації азартних ігор за допомогою спеціального комп’ютерного обладнання.

«Під час проведення санкціонованого обшуку вилучено 15 системних блоків із встановленим спеціальним програмним забезпеченням та грошові кошти в сумі 7500 гривень. Ця готівка була виручена від організації азартних ігор» - зазначив заступник начальника відділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області підполковник міліції Михайло Тесля.

Діяльність закладу ретельно конспірувалась, велось відеоспостереження, коло клієнтів було обмежене. У заклад особи допускались лише за попередньою домовленістю з персоналом.

Слідчим управлінням розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.203 зн.3 КК України.(зайняття гральним бізнесом). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (тобто штраф на суму від 170 до 680 тисяч гривень).

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники обласного ...
Наступна новина: Григорій Пустовіт: ...

КОМЕНТАРІ