У Чернігові готуються до Великодня

У Чернігові готуються до Великодня

28.03.14 15:43 0 621
В Чернігівській міській раді відбулась нарада з питань відзначення Великодніх свят за участю заступника міського голови Анни Романової.

Учасники заходу – посадові особи управлінь та відділів міської ради, які відповідальні за організацію та проведення святкових заходів, директор КП «Міський Палац культури», представники правоохоронних органів, обговорили стан підготовки до відзначення найбільшого християнського свята.

Заступник міського голови А. Романова наголосила, що відповідно до розпорядження Чернігівського міського голови, 12 квітня на Красній площі відбудеться Великодній ярмарок з продажу продовольчих товарів, сільськогосподарської продукції та сувенірних виробів.

«На головне завдання - це належна організація та проведення святкових заходів. Відзначення Великодня дуже важливе для більшості чернігівських родин, тому в ході підготовки необхідно врахувати правильне і зручне розміщення торгівельних точок, естетичність їх оформлення. Також треба зобов’язати всіх учасників ярмарку дотримуватись санітарно-гігієнічних вимог та Правил роботи дрібно-роздрібної торговельної мережі», - сказала заступник міського голови.

Під час обговорення вирішено, що робота ярмарку розпочнеться о 10 годині, а офіційне відкриття відбудеться о 12 годині.

Також було наголошено, що минулорічний ярмарок місто провело на високому рівні. Тож цього року необхідно докласти максимум зусиль, щоб чернігівці та гості міста не були розчаровані.

За словами начальника управління споживчого ринку та підприємництва міської ради Олени Шевчук, до участі в ярмарку залучені підприємства торгівлі та ресторанного господарства, підприємства харчопереробної промисловості, фермерські господарства та інші виробники. А під час проведення ярмарку буде проведено майстер-клас із писанкарства.

Крім того, до уваги відвідувачів представлять культурно-розважальну програму. На центральній площі міста виступлять місцеві українські народні хори, а також сучасні естрадні виконавці.

Учасники наради звернули увагу на необхідність упорядкування місць проведення заходів та забезпечення охорони громадського порядку під час проведення ярмарку.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У другому виді обласної ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ