Студентам-заочникам, що призвані до лав Збройних сил України останнім часом, надаватимуть сприяння

Студентам-заочникам, що призвані до лав Збройних сил України останнім часом, надаватимуть сприяння

28.03.14 17:31 0 618
На виконання доручення заступника голови облдержадміністрації Ярослава Долгих упродовж 25-26 березня начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Олександр Пастовенський провів зустрічі з керівниками вищих навчальних закладів Житомирщини: ректором Житомирського державного університету ім. І. Франка П. Саухом, ректором Житомирського технологічного університету П. Мельничуком, ректором Житомирського національного агроекологічного університету В.Микитюком, директором Житомирського кооперативного коледжу бізнесу і права В.Кравчуком та іншими.

Відбулися також телефонні розмови із керівниками департаментів освіти і науки Львівської та Харківської облдержадміністрацій щодо сприяння навчанню студентів-заочників з Житомирщини, що навчаються у вищих навчальних закладах цих регіонів і призвані до лав Збройних сил України останнім часом.

У випадку виникнення проблем з питань навчання осіб, що призиваються до лав Збройних сил України, можна звертатися за тел. 47-44-97 (управління освіти і науки облдержадміністрації).

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області з ...
Наступна новина: В Ужгороді міліціонери ...

КОМЕНТАРІ