Медичні заклади Житомирщини долучилися до підтримки Збройних Сил України

Медичні заклади Житомирщини долучилися до підтримки Збройних Сил України

28.03.14 08:04 0 620
За повідомленням департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, в медичних закладах області проводиться робота щодо координації населення з питань надання допомоги Збройним Силам України. З цією метою лікувальні заклади готові при необхідності виділити для тимчасового перебування 1-2 палати, що розраховані на 8-10 осіб.

Колективи медичних закладів області перераховують на підтримку Збройних Сил України свій одноденний заробіток. Так, бюджет вітчизняної армії поповнився на 13800 грн. завдяки працівникам Романівської центральної районної лікарні

А КУ «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради та КУ «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Овруцької районної ради передали військовим частинам Житомирщини ліжка, матраци, подушки та ковдри. Ця допомога направлена до військової частини в смт Озерне та до Житомирського прикордонного загону відділу прикордонної служби «Овруч».

Окрім цього, в засобах масової інформації охорони здоров’я опубліковані звернення до жителів Житомирщини з проханням допомогти лікарськими засобами та виробами медичного призначення.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Іршавщині ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ