Сім’ї військовослужбовців з Євпаторії подякували житомирській владі за підтримку та розуміння

Сім’ї військовослужбовців з Євпаторії подякували житомирській владі за підтримку та розуміння

28.03.14 16:52 0 651
Під час особистого прийому громадян до заступника голови облдержадміністрації Ярослава Долгих зверталися жителі Житомирщини. Більшість питань, які турбують людей, стосуються земельного законодавства, а саме виділення ділянок та визначення їх статусу і цільового призначення. Окрім цього, громадяни просили про сприяння у вирішенні житлових проблем та наданні матеріальної допомоги. За словами Ярослава Дмитровича, деякі питання складно вирішити за один прийом, але вже по окремим із них є конкретні пропозиції та напрацювання.

Цього разу на прийом до заступника голови облдержадміністрації зі словами вдячності прийшли і дружини військовослужбовців з Євпаторії. Завдяки спільним зусиллям керівництва області, міської влади Житомира та приватних підприємців 5 вантажних автомобілів перевезли з Криму до обласного центру їхнє майно. Таким чином, 14 кримських сімей відтепер будуть облаштовувати своє життя в нашій області.

Керівництво облдержадміністрації займеться вирішенням проблем однієї із багатодітних сімей міста Житомира. Під час прийому громадян до Ярослава Долгих звернулася мама 10 дітей з проханням підтримати її родину. Жінка займається вихованням дітей, а її чоловік дбає про матеріальне забезпечення сім’ї. Ярослав Дмитрович звернув увагу на те, що люди, які наполегливо працюють і хочуть щось змінити, завжди можуть розраховувати на допомогу і підтримку з боку влади.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ