В Рівному МІСЬКИЙ ГОЛОВА ВІДБУВ ДО ЛЬВОВА НА ФОРУМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

В Рівному МІСЬКИЙ ГОЛОВА ВІДБУВ ДО ЛЬВОВА НА ФОРУМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

28.03.14 10:51 0 604
Зранку міський голова Рівного Володимир Хомко на запрошення міського голови Львова Андрія Садового поїхав на Форум місцевого самоврядування. Цей захід є продовженням наради у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Подія збере учасників та доповідачів з усієї України - мерів українських міст, міністрів, провідних експертів у сфері місцевого самоврядування та представників мас-медіа. Також братимуть участь представники Програми Ради Європи в Україні, Німецького товариства з міжнародного співробітництва, представники посольств та міжнародних організацій.

Як наголошується, Форум покликаний стати платформою для діалогу та подальшого формування спільного бачення розвитку подій у країні та вироблення напрацювань по реалізації концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

Форум має намір звернути увагу суспільства на роль органів місцевого самоврядування у підтримці розвитку громадянського суспільства, а також ініціювати конкретні зміни, спрямовані на надання більших повноважень місцевим громадам та виокремлення механізмів успішного місцевого розвитку.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ