У Рівненській області співробітники Березнівської міліції спільно з жителями району патрулюють місто

У Рівненській області співробітники Березнівської міліції спільно з жителями району патрулюють місто

28.03.14 10:06 0 744
Члени громадських формувань разом з дільничними та патрульними міліціонерами активно охороняють порядок на вулицях районного центру

На разі у Березнівському районі зареєстровано 25 громадських формувань, з чисельністю 330 осіб. Вони спільно з міліціонерами входять до складу постів з охорони громадського порядку, піших нарядів та несуть службу на визначених маршрутах.

Основа діяльності громадських формувань – добровільність, тобто жителі міста за власною ініціативою, у вільний від основної діяльності час, патрулюють місто. Добровольці мають при собі іменні посвідчення та носять розпізнавальні пов’язки.

Щовечора в Березнівському райвідділі міліції перед тим, як заступити на патрулювання, для правоохоронців та їхніх громадських помічників проводять інструктаж. Там визначають маршрути чергування, патрульним пояснюють, як поводитися при виявленні тих чи інших порушень, ознайомлюють із оперативною обстановкою, а також наголошують на ввічливому ставленні до громадян.

- Спільна робота дає позитивні результати, - відзначає начальник сектору охорони громадського порядку майор міліції Валерій Цапук. – Це дозволяє нам збільшити щільність нарядів на вулицях і оптимально розподілити їх, а отже - більш повно володіти оперативною обстановкою і максимально швидко реагувати на повідомлення громадян про вчинення правопорушень. За участю членів громадських формувань вже розкрито декілька правопорушень.

- Наші громадяни повинні почувати себе в безпеці, - зазначив начальник міліції громадської безпеки майор міліції Микола Кондратюк. – Це було, є і буде головним нашим завданням. Весь особовий склад міліції Березнівщини постійно працює у напрямку забезпечення громадського порядку і сподівається на подальшу співпрацю з громадськістю з метою подальшого підвищення рівня довіри у населення до міліції та, досягнення головної мети – підвищення якості громадського порядку в місті.

Бойчура Світлана,

Березнівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Страйк працівників ...

КОМЕНТАРІ