У Рівненській області переселенцям запропонували послуги служби зайнятості

У Рівненській області переселенцям запропонували послуги служби зайнятості

28.03.14 11:34 0 701
Представники Рівненського обласного, Сарненського районного центрів зайнятості, районного управління праці та соціального захисту населення, районного відділу освіти побували у Степані та зустрілися із переселенцями, які приїхали на Сарненщину із Харківської області.

Заступник директора обласного центру зайнятості Тетяна Новорок розповідає, що мешканців прикордонних Зміївського та Кегичівського районів, котрі тепер тимчасово поселені у гуртожитку санаторію «Горинь», поінформували про послуги державної служби зайнятості, які вони та їхні діти можуть отримати, роздали їм інформаційні листівки-пам’ятки. Зокрема, новим мешканцям Сарненщини роз’яснили порядок реєстрації у центрі зайнятості, розповіли про можливості професійного навчання та працевлаштування.

У розмові із фахівцями служби зайнятості переселенці із Харківщини висловлювали своє захоплення гостинністю, добротою та щедрістю місцевих мешканців, які зустріли їх як рідних. Дітей уже оглянули медики, школярики після канікул сядуть за парти місцевої школи, а молодь уже допомагає садити ліс у Степанському лісництві. Слобожанцям залишили номери контактних телефонів для оперативного вирішення питань зайнятості.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку день нефролога

КОМЕНТАРІ