На Тернопіллі фортуна і досвід - складові успіху злодія-гастролера

На Тернопіллі фортуна і досвід - складові успіху злодія-гастролера

28.03.14 12:27 0 671
Зловмисника, який причетний до двох крадіжок на Тернопільщині, затримали в сусідній Хмельницькій області. Пізніше з’ясувалося, що гастролював крадій усім Західним регіоном.

В нашій області уродженець Івано-Франківщини побував торік. Тоді з собою забрав трофеїв майже на 200 тисяч гривень. Саме на таку суму викрав добра з приватного будинку в селищі Велика-Березовиця Тернопільського району.

Як зізнався сам підозрюваний співробітникам Тернопільського райвідділу міліції, заздалегідь до чергової вилазки ніколи не готувався. Покладався на щасливий випадок. Якщо справа не йшла із самого початку, полишав її.

В Березовиці ж удача була на його стороні. Йдучи вулицею помітив, як із заможного подвір’я виїхала автівка. Коли впевнився, що вдома нікого немає, зайшов на обійстя, в помешкання проник, розбивши вікно.

Око досвідченого злодія із загальної обстановки житла одразу вихопило сейф. І тут знову пощастило. У шафі знайшов ключ від металевого сховку. Відтак без жодних труднощів добрався до скарбу господарів: готівки у різних валютах, золотих виробів - усього на суму майже 200 тисяч гривень.

- Дещо пізніше підозрюваний намагався скоїти ще одну крадіжку в Березовиці, - розповів начальник Тернопільського райвідділу міліції Руслан Балик. - Однак зробити це йому завадила сигналізація. Щойно зловмисник проник до приватного будинку, спрацювала тривожна кнопка, і йому вдалося втекти.

Нині гастролер арештований. Йому інкримінують частину 3 статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Найближчим часом матеріали кримінального провадження будуть скеровані до суду.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Анексія Криму може ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ