Опис BATL S09

Опис BATL S09

28.03.14 02:04 0 1286
Чотирьохядерна міць, високий рівень захищеності IP68 і великий 4.3- дюймовий дисплей - все це в моделі BATL S09. Плюс до цього смартфон володіє стриманим дизайном і непоганий 8 -мегапіксельною камерою.

Потужний і стрімкий

BATL S09 працює на популярному чіпсеті MT6589 від відомої компанії Mediatek. А це чотири процесорних ядра з тактовою частотою 1.2 ГГц. Доповнюється все це 1 ГБ оперативної і 4 ГБ постійної пам'яті, яка розширюється ще на 32 ГБ за рахунок підтримки карт пам'яті. Такі характеристики забезпечують смартфону високу продуктивність роботи і гідну швидкість відгуку.

Міцний і надійний

BATL S09 відповідає найвищому міжнародному стандарту захищеності IP68 - смартфон не тільки пило- і водонепроникний, але і готовий до тривалого занурення на глибину більше 1 метра з продовженням повноцінної роботи. До того ж смартфон є ще й протиударним, при цьому він не виглядає масивним.

Яскравий дисплей

BATL S09 обладнаний одним з найбільших дисплеїв в 4.3 дюйма, і має дозвіл 540х960 пікселів. IPS- матриця і високий рівень передачі кольору забезпечують найвищу якість зображення.
Камера під рукою

S09 має відмінну основну камеру на 8 мегапікселів, яка дозволяє отримувати високоякісні знімки максимальною роздільною здатністю 3264x2448 пікселів, а також HD - відеоролики (720 p) з частотою 30 кадрів в секунду.

BATL S09 - непоганий чотирьохядерний захищений смартфон з великим 4.3- дюймовим дисплеєм і відповідністю стандарту IP68, який стане відмінним помічником на кожен день. У разі, якщо вам потрібен смартфон - рація, ви завжди можете звернути увагу на модель BATL S09 PTT.

Розширений сервіс від RUGGED

Інтернет -магазин RUGGED пропонує не тільки телефон, а й можливість замовити повний передпродажний сервіс, що включає в себе карту пам'яті microSDHC об'ємом на вибір 8, 16 або 32 ГБ, на яких вже встановлено весь пакет необхідних програм - ПО для навігації Навітел Навігатор самої останньої версії, корисні офісні програми, програми для розваг і інтернет-спілкування, офіційні клієнти соціальних мереж, а також 30 популярних ігор.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Правоохоронці Волині ...

КОМЕНТАРІ