Чернівецькі міліціонери викрили наркопритон у центрі міста

Чернівецькі міліціонери викрили наркопритон у центрі міста

29.03.14 12:02 0 737
Задокументувати злочинну діяльність власника притону вдалось лише завдяки професіоналізму та пильності дільничного інспектора Першотравневого райвідділу міліції. Правоохоронці вилучили 6 шприців з бурою речовиною, близько 7 грам подрібненої наркотичної речовини, 45 набоїв калібру 5,62 мм та спортивну биту.

Гостями 34-річного чернівчанина були, в основному, особи, раніше судимі за злочини, пов’язані з вживанням або реалізацією наркотичних засобів.

У той момент, коли до чоловіка завітали правоохоронці, у квартирі знаходилось восьмеро людей у стані наркотичного сп’яніння. Один з них потребував медичної допомоги. Міліціонери викликали швидку та оглянули приміщення.

Все вказувало на те, що у помешканні тривалий час виготовляли та вживали наркотики. У квартирі знайшли використані шприци, медичні препарати та обладнання для виготовлення наркотичних засобів.

Також правоохоронці вилучили 6 шприців з бурою речовиною та близько 7 грам подрібненої наркотичної речовини. Знахідки направили у науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС на експертизу.

Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу господарю наркопритону. Злочинна діяльність чоловіка попередньо кваліфікується за ст. 317 Кримінального кодексу України (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Під час огляду помешкання працівники міліції знайшли та вилучили 45 набоїв калібру 5,62 мм та спортивну биту. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ