Луцьк: весняні канікули у «Стрілі»

Луцьк: весняні канікули у «Стрілі»

29.03.14 11:34 0 711
У школярів весняні канікули. Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з метою пропаганди здорового способу життя, профілактики шкідливих звичок, активного відпочинку дітей та школярів, проводить цілу низку спортивних заходів за місцем їх проживання.

Велику роботу по організації дитячого дозвілля проводить спортивний клуб «Стріла» міського центру (спеціаліст Галина Тимощук), який розташований за адресою бульвар Дружби Народів, 13а.

У клубі, на відкритих спортивних майданчиках мікрорайону, відбуваються заходи з різних видів спорту, дитячі розваги та забави, в яких охоче бере участь дітвора і школярі.

З 24 по 26 березня в приміщенні клубу відбувся турнір з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 2000-2002 року народження. Взяти участь у змаганнях зголосилося 35 дітей з мікрорайону ДПЗ.

Показавши кращу техніку володіння малою ракеткою, перемогу святкували Лілія Гриненко, Іван Безродний та Богдан Корнієнко. Саме вони представлятимуть команду клубу «Стріла» у міських змаганнях з настільного тенісу серед команд клубів за місцем проживання в рамках Спартакіади міста 2014, які відбудуться в останні дні канікул у клубі «Одісей» (вул. Наливайка, 10).

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кримські татари ...
Наступна новина: У Рівненській області на ...

КОМЕНТАРІ