Луцьк – єдине українське місто, що представлене на міжнародній туристичній виставці!

Луцьк – єдине українське місто, що представлене на міжнародній туристичній виставці!

29.03.14 08:28 0 768
Уже останній робочий день 20-ї міжнародної туристичної виставки «UITT/Подорожі та туризм 2014», на якій вперше представлено місто Луцьк.

Луцьк є єдиним українським містом, що було представлено на виставці. Другим українським учасником виставки була Миколаївська область. Більше з України не було нікого. Решта учасників були з інших країн.

Луцький стенд користувався великою популярністю серед відвідувачів. Вони йшли сюди отримати детальнішу інформацію про туристичний потенціал Луцька, святкові заходи з нагоди 585-ї річниці з’їзду європейських монархів, фестивалі протягом 2014 року, туристичні маршрути тощо. І звісно ж, однією з головних причин відвідання нашого стенду є частування справжнім князівським напоєм – волинським питним медом.

Партнерами міста Луцька у виставці є Волинська обласна державна адміністрація, ГО «Братство бджолярів Землі Волинської», рекреаційний комплекс «Срібні лелеки», ПП «Нові мандри», рекреаційний комплекс «Рестпарк», Санаторій матері та дитини «Пролісок» та ПАТ «Едельвіка».

Довідка. UITT — це традиційне щорічне місце зустрічі туристичних операторів, авіакомпаній, тур агентств, національних і регіональних туристичних комітетів, страхових компаній, готельних та курортних комплексів. Виставка розкриває весь спектр туристичних послуг, починаючи з організації туристичних подорожей різними країнами світу, і закінчуючи послугами з авіаперевезень, продажем залізничних білетів, розміщенням та бронюванням готелів, організацією конференцій, семінарів, івент-турів тощо.

Туристична виставка UITT є членом Всесвітньої асоціації виставкової індустрії UFI, Всесвітньої туристичної організації UNWTO, Туристичної Асоціації Центральноєвропейських країн CECTA, Азіатсько-Тихоокеанської туристичної асоціації РАТА.

Згідно аналітичного звіту UITT-2013 у виставці взяли участь 724 учасника із 61 країни світу та було 22470 відвідувачів виставки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сидір Кізін: «Видобувна ...
Наступна новина: Медики Хмельниччини ...

КОМЕНТАРІ