Проект «Єдина Україна» - весняні канікули дітей з Миколаївcької, Донецької, Херсонської областей на Волині

Проект «Єдина Україна» - весняні канікули дітей з Миколаївcької, Донецької, Херсонської областей на Волині

29.03.14 14:12 0 746
З 23 березня в м. Луцьк прибула делегація дітей з Миколаївської, Донецької та Херсонської областей на запрошення Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» та церкви «Царство Боже» в рамках проекту «Єдина Україна». 54 дитини весняні канікули проводять на Волині.

28 березня діти знову перебуватимуть у м. Луцьку. День має назву – патріотичність.

Екскурсії та ознайомлення з різними напрямками мистецтва за вподобаннями розпочнуться з відвідування Луцької музичної школи №1 ім. Фридеріка Шопена, Дитячої художньої школи.

Особливий майстер-клас підготував зразковий дитячо-молодіжний ансамбль народного танцю м. Луцька «Волиняночка», де діти зможуть навчитися танцювати волинський танець.

Піцерія «Дядя Піца» пригостить дітей піцою, яку доставлять в Волинський обласний театр ляльок.

Долучилися до організації цікавого та змістовного перебування дітей і молодь м. Луцька. Студентська рада Волині підготувала проведення у фойє театру інтер - активу – малюємо карту «Україна разом» - колективна робота дітей з Сходу, Півдня та Заходу. Карта, на якій будуть зображені мрії про те, якою повинна бути Україна. Робота буде виконана на полотні та слугуватиме перехідним атрибутом для дітей, які приїздитимуть на Волинь ще.

Перед початком вистави до гостей зі словами підтримки звернуться представники освіти – начальник управління освіти Олег Гребенюк, голова профспілкової організації працівників освіти Галина Василенко, голова ГО «Центр ефективної комунікації» Олена Ковальчук та директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан.

Учні шкіл м. Луцька вручать персональні подаруночки для своїх однолітків – гостей.

Волинський обласний театр ляльок демонструватиме виставу « Думи Кобзаря».

По закінченню вистави ГО «Твори добро», «Сучасна Волинь», ПЛАСТ та Студентська рада Волині на Театральному майдані, біля пам’ятника Лесі Українки, організовують флеш - моб «Єдина Україна». У флеш - мобі візьмуть участь діти з Херсонської, Миколаївської та Донецької та Волинської області.

Довідково. Підприємство БІО, підприємець Хорошенко Я.Л. «Хороший смак», підприємець Дуб І.І. , ТзОВ «ШОКОБУМ» директор Бутвинник О.І., СОК «Адреналін Сіті» Мордик І.В., піцерія «Дядя Піца» офіційні партнери, які зголосилися фінансово підтримати дітей.

Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: «Вільний мікрофон» від ZIK ...

КОМЕНТАРІ