Завершуються весняні канікули на Волині для дітей з Миколаївcької, Донецької, Херсонської областей

Завершуються весняні канікули на Волині для дітей з Миколаївcької, Донецької, Херсонської областей

29.03.14 09:51 0 671
Завтра діти з Херсонської, Миколаївської та Донецької областей, які провели весняні канікули у Волинській області, повертаються додому. А вони разом із юними лучанами на Театральному майдані організували флеш - моб «Єдина Україна». Діти вибудували цю символічну фразу, скандуючи: «Ми хочемо бути почутими», «Ми хочемо бачити вільну, єдину Україну», «Ми хочемо слухати спів солов’я, а не звуки війни».

Дітей привітав на площі Луцький міський голова Микола Романюк. Він висловив сподівання, що у дітей залишаться найкращі спогади про наше місто і запросив їх знову приїхати на Волинь. Він зазначив, що приємно бачити на флеш – мобі лучан, це й свідчить, що Україна єдина і лише окремі політики намагаються розділити людей. «Саме ви збудуєте незалежну, вільну, демократичну Україну і будете жити під світлим сонцем, мирним небом», – сказав він і побажав дітям удачі і щастя.

Голова Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмила Лонюк висловила сподівання, що маленькі гості залишать частинку серця в нашому краї, щоб згодом обов’язково повернутися на Волинь, де їх будуть чекати. А повезуть із собою найсвітліші спогади.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ