В Луцьку ЖКП № 11 здійснює поточні ремонти систем забезпечення будинків

В Луцьку ЖКП № 11 здійснює поточні ремонти систем забезпечення будинків

29.03.14 17:49 0 853
ЖКП № 11 обслуговує понад 130 будинків, увесь мікрорайон Вишкова з його приватною забудовою і увесь 40-А квартал від села Прилуцьке до Варшавського ринку і вулиці Кравчука.

Для підтримання будинків у нормальному стані працівники ЖКП системно проводять весняно-літні та осінньо-зимові обходи, за результатами яких і визначають заходи з поточного ремонту конструктивних елементів.

«Протягом цього тижня робота була спрямована на заміну каналізаційних труб у будинках, що обслуговує підприємство. Зокрема, на Ківерцівський, 12/7 було здійснено заміну каналізаційної труби від колодязя. Для цього залучали спеціальну техніку комунального підприємства «Луцькводоканал», - розповідає головний інженер ЖКП № 11 Валентин Ярмолюк.

Також здійснювали заміну каналізаційних стояків водопровідних труб за такими адресами: вул. Гордіюк, 12 (ІІІ під’їзд), Кравчука, 19 (І під’їзд), Конякіна, 21, Наливайка, 10, замінили трубу холодної води на вул. Конякіна, 15/6, на Конякіна, 9 (ІІ під.) - каналізаційну трубу у підвалі.

«Здійснюється й ремонт під’їздів. Так, на вул. Гордіюк, 10 (ІV під’їзд) силами працівників здійснили побілку та фарбування, встановлено 4 світильники. Також у житлових будинках на вул. Наливайка, 6, 12 (ІІ під’їзд) світильники вийшли з ладу, тож їх теж замінили, а на Гордіюк, 29 – замінили вентилі у системі опалення», - інформує головний інженер.

За його словами, здійснювались й роботи з ремонту системи опалення сходинкових кліток на вул. Наливайка, 6 та Конякіна, 12 б.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі інформація ...
Наступна новина: У шести аеропортах України ...

КОМЕНТАРІ