Луцьк: спортивні канікули педагогів міста

Луцьк: спортивні канікули педагогів міста

29.03.14 16:04 0 818
Протягом двох днів під час шкільних канікул у спортивних залах ЗНЗ №№ 14, 24 вирували волейбольні баталії серед працівників загальноосвітніх навчальних закладів міста Луцька. Цими змаганнями розпочато цикл спортивно-масових заходів серед педагогів навчальних закладів в рамках Спартакіади «Здоров’я» 2014, які щорічно проводяться у нашому місті.

На старт цьогорічних змагань, організаторами яких традиційно є управління освіти Луцької міської ради і міськком профспілки працівників освіти і науки, вийшло вісім освітянських колективів навчальних закладів.

Розподілившись згідно з жеребкуванням на три групи, команди в одноколовому турнірі визначали переможців груп, які мали можливість продовжувати боротьбу за нагороди.

Змагання були цікавими, видовищними і захоплюючими. Згідно регламенту у складі кожної команди на полі обов’язково повинна була грати жінка. А тривали ігри до перемог у двох партіях однієї з команд.

Підтримували своїх педагогів уболівальники від навчальних закладів на чолі з директорами, головами профспілкових комітетів.

За результатами першого дня змагань переможцями груп стали команди ЗНЗ № 10, 14, 18. Саме вони на базі НВК № 24 у другий день змагань визначали переможця і призерів. Вигравши всі поєдинки у своїх суперників третій рік поспіль, перемогу святкували представники НВК № 10.

Проявивши невичерпну жагу до перемоги, друге місце виборола об’єднана команда гімназії № 18 та ЗОШ № 25. Замикали трійку лідерів представники НВК «Гімназія № 14».

На урочистому закритті змагань команди-призери з рук голови міської організації профспілки працівників освіти і науки Галини Василенко і головного спеціаліста відділу кадрово-методичного забезпечення управління освіти Івана Дишка отримали кубки, медалі, грамоти і грошові призи.

У подальшому на педагогів міста, як запевнили організатори, чекають захоплюючі баталії з настільного тенісу, плавання, міні футболу та дартсу.

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Відпочинок в Анапі

КОМЕНТАРІ