Цьогоріч надано понад п’ять тисяч послуг платникам податків,- Луцька ОДПІ

Цьогоріч надано понад п’ять тисяч послуг платникам податків,- Луцька ОДПІ

29.03.14 18:42 0 686
За три місяці 2014 року фахівці Центру обслуговування платників при Луцькій ОДПІ надали 1500 консультацій та 5869 послуг.

Про це під час особистої зустрічі з бізнесом повідомив заступник начальника Луцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Волинській області Андрій Ткачук.

Посадовець зазначив, що найбільшою популярністю користувались такі послуги: реєстрація книг обліку розрахункових операцій, видача довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами доходів і зборів, видача довідки про відсутність заборгованості із сплати податків, зборів платниками податків, які припиняють підприємницьку діяльність, реєстрація розрахункових книжок, реєстрація реєстратора розрахункових операцій, реєстрація книги обліку доходів і книги обліку доходів і витрат платників єдиного податку та інші.

«Ми прагнемо до подальшого розвитку партнерських стосунків із громадянами і бізнесом, тому і надалі робота Луцької ОДПІ буде спрямована на вдосконалення якості обслуговування платників податків», – підкреслив Андрій Михайлович.

Важливо, що присутні на зустрічі представники бізнесу наголосили на принципово новому рівні обслуговування з боку фахівців Міндоходів, у першу чергу, з фахового надання консультацій, роз'яснення норм законодавства та оперативного надання адміністративних послуг.

Нагадаємо, що Центр обслуговування платників при Луцькій ОДПІ знаходиться за адресою: Київський майдан, 4. Отримати консультації можна за телефоном: 77- 71-90, 77-71-29.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ЗНО в Криму проводити ...

КОМЕНТАРІ