Луцьк: «Єдина країна» – «Единая страна»!

Луцьк: «Єдина країна» – «Единая страна»!

29.03.14 16:27 0 781
Таким переконанням завершуються весняні канікули діток, які приїхали до нашого міста з Миколаївської, Донецької та Херсонської областей. 54 дитини гостювали на Волині протягом цього тижня. Для них були організовані екскурсії та ознайомлення з різними напрямками мистецтва за вподобаннями. Школярі навчилися танцювати волинський танець «Волиняночка», знайшли нових друзів, змістовно та весело провели час, а найголовніше - зрозуміли, що наше держава неподільна на Схід і Захід, а є єдиною країною – единой страной.

дітки прийшли до Волинського обласного театру ляльок, де для них демонстрували виставу «Думи Кобзаря».

Завітав на зустріч з юними українцями і Луцький міський голова Микола Романюк. «Ми раді тому, що ви до нас приїхали. Ці канікули були маленькими, влітку будуть трішки більшими. Впевнений, що ви знайшли на Волині друзів і будете надалі спілкуватися з ними. Тож приїжджайте до нас ще раз», - зазначив він й висловив вдячність організаторам заходу.

Опісля учні шкіл нашого міста вручили подарунки, які вони підготували власноруч.

У фойє театру дітки зі Сходу, Півдня та Заходу зробили спільну роботу – намалювали карту «Україна разом». На цій карті малеча зобразила свої мрії про те, якою повинна бути Україна: «єдиною, процвітаючою, неповторною, солов’їною, барвистою, з Кримом, благословенною, незалежною».

Міський голова Микола Романюк теж написав свої бажання дітям!

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Організація ісламської ...
Наступна новина: У Харкові побував ...

КОМЕНТАРІ