Луцьк: «М.Ж.К» ЛТД здійснює заміну трубопроводів мережі холодного та гарячого водопостачання

Луцьк: «М.Ж.К» ЛТД здійснює заміну трубопроводів мережі холодного та гарячого водопостачання

29.03.14 17:22 0 868
Про це повідомив директор підприємства Валерій Ковалюк. За його словами, протягом цього тижня працівники «М.Ж.К» здійснили заміну ділянки трубопроводу мережі холодного та гарячого водопостачання та запірної арматури в підвальному приміщення ІІІ під’їзду житлового будинку № 38 а на пр-ті Соборності. «Проведено заміну ділянки трубопроводу мережі гарячого водопостачання в підвальному приміщення І під’їзду житлового будинку №13 а на пр-ті Молоді», - поінформував директор «М.Ж.К» ЛТД.

Окрім цього, в житловому будинку № 29, 35 на пр-ті Соборності здійснено ремонт ВЗРУ, внутрішньобудинкових електромереж, поверхових електрощитків. Це комплекс робіт, спрямованих на підтримку справності електромереж. Технічне обслуговування передбачає загальні та профілактичні огляди стану електромереж та електрообладнання, ліквідацію незначних несправностей електричних пристроїв (заміну або ремонт вимикачів, заміну запобіжників автоматичних вимикачів, пакетних перемикачів увідно-розподільних пристроїв, щитів та ін.), дрібний ремонт електромереж.

«У житловому будинку № 30, що на пр-ті Соборності, виконано ремонт приямки. Також силами працівників підприємства відремонтовано та пофарбовано 3 контейнера для сміття», - повідомив директор «М.Ж.К» ЛТД Валерій Ковалюк.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Майже третина українців ...
Наступна новина: Львівщина отримала 1096,1 ...

КОМЕНТАРІ