Перевірити наявність податкового боргу можна з власного комп’ютера,- Луцька ОДПІ

Перевірити наявність податкового боргу можна з власного комп’ютера,- Луцька ОДПІ

29.03.14 12:56 0 812
При цьому, фахівці Луцької ОДПІ запевняють, що ці важливі онлайн послуги полегшують взаємовідносини суб’єктів господарювання з контролюючими органами.

Відтепер, облік розрахунків платника податків з бюджетом ведеться окремо по кожному податку, збору. Для цього по кожному надходженню в органах Міндоходів відкривається персональна картка особового рахунку (КОР).

Компонент сервісу - «Розрахунки з бюджетом» надає можливість платнику переглянути інформацію щодо стану розрахунків з бюджетом по всіх відкритих КОР, зокрема, інформацію про податковий борг, у розрізі податків, належних платнику до сплати, на задану дату та прогноз платежів до кінця поточного року, без витрат робочого часу на відвідування органів Міндоходів.

Нагадуємо, що для роботи з «Електронним кабінетом платника податків» необхідно мати електронний цифровий підпис. Платники міста Луцька та Луцького району можуть отримати ЕЦП у Центрі обслуговування платників, який діє при Луцькій ОДПІ і знаходиться за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ