У Волинській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання у торгово-розважальному центрі (фото, відео)

У Волинській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання у торгово-розважальному центрі (фото, відео)

29.03.14 13:24 0 693
27 березня у Луцьку на проспекті Волі в торгово-розважальному центрі «Гранд-Волинь» пройшли тактико-спеціальні навчання з гасіння пожежі та рятування людей за участю усіх пожежно-рятувальних підрозділів Луцького гарнізону управління ДСНС у Волинській області.

За легендою пожежа виникла на п'ятому поверсі 8-поверхової будівлі в приміщенні нічного клубу, під час якої одна людина отримала травми і не змогла самостійно покинути приміщення.

Під час навчань були перевірені та відпрацьовані першочергові дії адміністрації та працівників охорони закладу з організації евакуації відвідувачів з будівлі та гасіння займання первинними засобами пожежогасіння.

Ліквідація умовної пожежі, евакуація та рятування людей в приміщенні із складним плануванням здійснювалось 5-ма ланками газодимозахисної служби. Для оперативного проникнення до осередку пожежі і надання допомоги потерпілим, рятувальники встановлювали дві пожежні автодрабини.

«У випадку пожежі на об’єктах з масовим перебуванням людей рятувальники повинні працювати чітко та оперативно, щоб зберегти життя громадян та врятувати від вогню майно. Для цього потрібно «на відмінно» знати конструктивні особливості та тактико-спеціальні характеристики будівлі, стан протипожежного водопостачання, тощо», – зазначив керівник навчань, начальник Управління ДСНС у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області Ірина ...

КОМЕНТАРІ