В Ужгороді громадяни разом із міліцією затримали іномарку, що ганяла пішохідним мостом і центром міста

В Ужгороді громадяни разом із міліцією затримали іномарку, що ганяла пішохідним мостом і центром міста

29.03.14 15:20 0 873
Під колесами цього автомобіля ледь не опинився випадковий пішохід, а водій поїхав просто на пішохідний міст, що й викликало обурення очевидців пригоди.

В центрі міста несподівано з’явилась срібляста іномарка з угорськими номерами, водій якої на значній швидкості рухався по пішохідній зоні.

В якусь мить під колеса правопорушника ледь не потрапив випадковий пішохід. Однак зухвалий водій не зупинився, а намагався втекти з місця пригоди, поїхавши просто на пішохідний міст, чим створив аварійну ситуацію.

Очевидці пригоди повідомили про все в міліцію, й невдовзі на місце пригоди прибув наряд дорожньо-патрульної служби, а також члени громадського формування. Зухвальця за кермом було затримано. Ним виявився 33-річний приватний підприємець з Ужгорода.

Відносно нахабного водія працівники Ужгородської ДАІ склали адміністративний протокол за ч.4 ст.122 Кодексу України про адміністративні правопорушення (створення аварійної обстановки для пішоходів), що тягне за собою накладення штрафу в розмірі від 680 до 850 гривень, або позбавлення права керування ТЗ на строк від 6 місяців до 1 року.

Даний протокол правоохоронці направили до суду для вирішення питання про притягнення власника авто до відповідальності в порядку чинного законодавства.

Працівники міліції Ужгорода вкотре звертаються до водіїв: не виїжджайте на пішохідні частини доріг, своїми незаконними діями ви створюєте реальну загрозу життю чи здоров'ю громадян. Майте повагу до пішоходів. Не порушуйте Правил дорожнього руху, бо такі дії будуть суворо каратися.

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Українські вірмени ...

КОМЕНТАРІ