В Закарпатській області виноградівська міліція розкрила побутове вбивство

В Закарпатській області виноградівська міліція розкрила побутове вбивство

29.03.14 17:38 0 704
В селі Олешник Виноградівського району нетвереза жінка під час родинної сварки зарізала свого співмешканця.

Удосвіта 27 березня по телефону "102" в чергову частину Виноградівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги Виноградівської центральної районної лікарні. Медик повідомив про виїзд в село Олешник Виноградівського району, де він констатував смерть 56-річного чоловіка, господаря оселі.

В село прибула слідчо-оперативна група. Під час зовнішнього огляду тіла ознак насильницької смерті не було виявлено. Однак під час розтину з′ясувалося, що причиною смерті чоловіка стала колото-різана рана черева з пошкодженням вен, що супроводжувалося масивною внутрішньою кровотечею. А вкоротила віку потерпілому його співмешканка…

Як встановили правоохоронці, конфлікт у цій родині виник серед ночі. Під час сімейної сварки п′яна 45-річна жінка схопила в руку кухонний ніж і завдала ним удар у живіт своєму співмешканцю, від чого нещасний помер на місці події.

Дана подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань, затриманій виноградівці оголошено підозру в скоєнні кримінального правопорушення за ознаками ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Затримана перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Виноградівського РВ УМВС. Обставини виноградівського побутового вбивства повинно з′ясувати слідство.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ