Ужгородські оперативники виявили чергового наркомана

Ужгородські оперативники виявили чергового наркомана

29.03.14 12:01 0 621
Через потяг до куріння 23-річний молодик потрапив до рук ужгородських міліціонерів.

Вчора, близько 17-ї години, оперативники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міськвідділу міліції зупинили на вулиці Бородіна в Ужгороді 23-річного місцевого мешканця за куріння у невстановленому місці.

Під час складання міліціонерами адміністративного протоколу правопорушник добровільно в присутності понятих видав з кишені куртки згорток фольги з речовиною білого-кристалічного кольору, схожу на метамфетамін.

За куріння у невстановленому місці на нього складено протокол за статтею 175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях), за що передбачено попередження або накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Вилучену речовину направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області. Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку змагалися юні ...
Наступна новина: Чернівецькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ