Закарпатські активісти адресно допомагають українській армії

Закарпатські активісти адресно допомагають українській армії

29.03.14 09:38 0 642
20 лютого 2014 року Закарпатська сотня самооборони з Київради перейшла на розквартирування до Українського дому, де здійснила генеральне прибиранням після захоплення його "Беркутом", там до нас долучилася сімейна пара. Це були Ігор та Тетяна. Жінка за фахом лікар, вона почала працювати волонтером у медичній частині, а Ігор ніс службу в комендатурі Українського дому, як інші бійці сотні.

Ігор запам'ятався хорошим військовим вишколом, хоча і був одягнутий в цивільне. Після чергового "полювання" на "тітушків" в парку біля фунікулера активіст здивував всіх тим, що відмовився фотографуватися з відкритим обличчям. Як з'ясувалося в приватній бесіді, він був діючим офіцером-зенітчиком української армії з Цюрюпінська, що на Херсонщині. Взявши відпустку, вони з дружиною приїхали на Майдан, оскільки не могли бути осторонь тих трагічних подій. Через тиждень ми розпрощалися, на той час ставши хорошими друзями. Та ми й не думали, що зовсім скоро доведеться зустрітися знову.

З моменту агресії Росії дивізіон Ігора розташовується на передовій, а для дружини і сина він попросив прихистку на Закарпатті. Друзі-майданівці допомогли знайти житло в місті Мукачеве.

Зараз на Закарпатті триває збір коштів для сімей військових. Усіх небайдужих, хто бажає адресно допомогти сім'ям військовослужбовців зенітної військової частини, надаємо номер картки координатора цієї акції Тетяни Сергіївни Лукашевич: 4627 0812 0164 8669 ПриватБанк.

Нагадаємо, що в Береговому 26 березня 2014 року активісти з намету розпочали збір коштів, які будуть передані пані Тетяні на мітингу-реквіємі на сороковини Небесної сотні 30 березня 2014 року о 16:00. Запрошуємо всіх небайдужих пом'янути душі українських героїв.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ