Хмельницькі правоохоронці в рамках благодійного проекту поповнили банк крові міської лікарні

Хмельницькі правоохоронці в рамках благодійного проекту поповнили банк крові міської лікарні

29.03.14 09:52 0 633
Хмельницькі правоохоронці в рамках благодійного проекту поповнили банк крові міської лікарні

Акція відбулася за спільної ініціативи Хмельницької благодійної організації «Перший соціальний фонд» та Хмельницького міськвідділу міліції.

Того ранку у коридорах відділення переливання крові Хмельницької міської лікарні вишикувалась чимала черга із людей у погонах. Близько 25-ти працівників міліції обласного центру виступили з ініціативою стати донорами і здати кров тим людям, які її справді потребують. І як одноголосно стверджують правоохоронці, справа тут не у 30-ти гривнях компенсації чи у додатковому вихідному — головний рушій у цій благородній справі — це обов’язок перед суспільством.

Підтримали ініціативу своїх підопічних і також здали кров начальник Хмельницького міськвідділу міліції Василь Птащук та очільник обласного управління внутрішніх справ Олександр Розізнаний. Олександр Григорович, зокрема, наголосив на тому, що ініціатива про участь в акції йшла від самих працівників, та запевнив, що міліціонери і надалі долучатимуться до подібних проектів, метою яких є збереження та захист життя і здоров’я громадян.

Правоохоронців добре знають і чекають у цих стінах. Для багатьох із них це вже далеко не перший візит до відділення переливання крові, адже доводилось здавати кров і на порятунок колег, і зовсім незнайомим людям, яким терміново була потрібна допомога.

Лікарі в свою чергу подякували працівникам міліції за допомогу та закликали усіх громадян не залишатися байдужими та долучатися до подібних благодійних акцій.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завершуються весняні ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ