Софія Ротару вирішила залишитися громадянкою України

Софія Ротару вирішила залишитися громадянкою України

29.03.14 10:39 0 604
Співачка Софія Ротару впевнено вирішила залишити собі свій розкішний будинок в Криму і не має наміру змінювати український паспорт на російський.

Син заслуженої артистки Руслан розповів про те, що Ротару продавати свій в будинок у Ялті не має наміру. Її не злякали останні події в Криму і розлучатися з особняком, де співачка любить проводити вільний час, вона не збирається, хоча й навідується туди нечасто. Син артистки розповідає, що вклав у цей будинок душу і для нього він є родовим гніздом.

Що стосується питання про громадянство, він заявив, що вважає себе українцем і змінювати громадянство не має наміру. Софія Ротару, молдаванка за походженням і українка за документами, дотримується такої ж думки.

Крім того, сина співачки лякає плутанина з документами, адже процедура отримання російського громадянства прописана, а от відмова від російського паспорта ніяк документально не підкріплена.

«Якщо ситуація ускладниться, ми оформимо вид на проживання», – констатував син Софії Михайлівни.

Зазначимо, будинок Ротару розташований на набережній Ялти. Особняк артистки побудував її син Руслан, який займався всім – від проекту нового житла до дизайну інтер’єру.

Крім того, ще одна українська артистка, джазова співачка Джамала, кримська татарка, також не збирається змінювати громадянство. Більш того, артистка вмовляє своїх рідних залишити регіон і перебратися до неї в Київ, але родичі навідріз відмовляються, повідомляє «Україна online».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ