Львів на вихідні. Афіша

Львів на вихідні. Афіша

29.03.14 11:04 0 716
Сонце пригріває, даруючи у кожному промінчику усмішку радості. Вже хочеться помічати щастя довкола себе, пахучі квіти, слухати спів птахів і чути радісні зізнання закоханих. Хочеться не лише відчувати, а й бути частинкою весняного оновлення. У такий час гріх сидіти вдома. Треба мріяти на вулицях, у парках або ще краще – у лісочку. Треба провести ці вихідні весело й безтурботно, пам’ятаючи, що життя – це найкраще, що може бути.

СУБОТНІЙ РЕПЕРТУАР

Львівська філармонія готує масштабний концерт у пам’ять Небесній сотні. Під час нього не лише звучатиме прекрасна музика, а й відбудеться виставка та презентація особливої книги-реквієму. Початок о 18.00.

Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької о 18.00 запрошує на оперу Пуччіні «Флорія Тоска».

Театр ім. М. Заньковецької, який нещодавно оновив свій сайт, покаже виставу «Пані міністрова», яка стартує о 18.00.

О 19.00 театр імені Леся Курбаса демонструватиме спектакль «Формули екстази».

Перший український театр для дітей та юнацтва о 14.00 розкаже про «Зайчика-хвалька».

А театр «І люди, і ляльки» о 12 та 14.00 покаже спектакль «Одного разу в Африці». НЕДІЛЬНИЙ РЕПЕРТУАР

Львівська філармонія у неділю запрошує публіку на концерт «Під знаком Йоганна Себастьяна Баха», що розпочнеться о 18.00.

Львівська опера о тій же годині кличе на концертну програму «Кавказ» на вірші однойменної п’єси Кобзаря. А о 12.00 покаже балет «Лускунчик».

Театр ім. М. Заньковецької приготував на 12.00 прем’єру – нову виставу «Диво-квітка», о 18.00 він покаже легендарного «Назара Стодолю» Т. Шевченка.

Драмтеатр ім. Лесі Українки останню неділю березня о 12.00 покаже «Пригоди невгамовного зайчика та Червоної Шапочки», а о 18.00 – «І все-таки я тебе зраджу».

О 18.00 театр «Воскресіння» запрошує на «Провінційні анекдоти».

Березневий репертуар театр ім. Л. Курбаса закінчує «Лісовою піснею».

Перший український театр для дітей та юнацтва приготував на неділю два спектаклі – о 12.00 відбудеться «Все шкереберть», о 15.00 – «Попелюшка». А театр «І люди, і ляльки» о 12.00, 14.00, 16.00 покаже спектакль «Руденький їжачок». МУЛЬТИКИ

«Ріо 2». Голубчик, Перлинка і їхні троє дітей живуть щасливим життям у чарівному місті Ріо-де-Жанейро. Коли Перлинка вирішує, що дітям потрібно навчитися жити, як справжнім птахам, вона наполягає на авантюрній мандрівці в нетрі річки Амазонки. Там, намагаючись вписатися в нове оточення, Голубчик починає турбуватися, що може втратити Перлинку і дітей, які йдуть на поклик дикої природи.

Феї: таємниця піратського Острова. Феї – це маленькі істоти природи. Вони володіють особливими чарівними здібностями. Однією з таких є Дінь-Дінь. Вона народилася з першого сміху немовляти. З парасолькою кульбаби прилетіла в Долину Фей, на чарівний острів Нетландія. Там юна фея перепробувала багато чого, поки не дізналася, що її призначення – бути майстринею. Дінь-Дінь постійно шукала пригоди на свою голову. Її подруги Ірідесса – фея світла, Розетта – садова фея, фея всіх тварин і птахів – Фауна, також фея води – Серебрянка рятують горе-подругу від безглуздих ситуацій. Вони допомагають Дінь-Дінь розібратися у всьому. І у фей нова пригода, всі вони опинились далеко від долини, на великому острові, раніше там нікому з фей не доводилося бути.

НОВИНКИ

«Ной» (фентезі, драма, пригоди). Біблійний Ной страждає видіннями апокаліптичного потопу і вживає заходів, щоб захистити свою родину від прийдешньої повені.

«Недитячі ігри» (трилер, жахи). Молода подружня пара Бет і Френсіс, перебуваючи у відпустці, відправляються на красивий, але дуже віддалений острів. Бет вагітна. Молодята хочуть насолодитися останнім своїм спільним відпочинком перед народженням дитини. Після прибуття вони помічають, що незважаючи на величезну кількість місцевих дітей, дорослих тут майже нема. Спочатку вони списують цей факт на фестиваль, що проходив там днями, але дуже скоро розуміють, що є інше, більш зловісне пояснення. І тепер вони обоє повинні протистояти терору і приймати небезпечні та складні рішення, щоб спробувати залишити острів живими.

«Мізерере» (трилер). У вірменському соборі святого Іоанна Хрестителя в Парижі убили чилійського біженця Вільгельма Гетца, регента хору хлопчиків і органіста. Касдан, офіцер поліції у відставці і прихожанин собору, негайно починає власне неофіційне розслідування. До нього приєднується Френк Салек з відділу захисту прав неповнолітніх. Виявляється, що у минулому зникло кілька хлопчиків з хорів, якими керував Гетц. За першим злочином слідують ще більш криваві вбивства. Між повним небезпек розслідуванням, в яке пускаються герої, і старовинним хоралом «Мізерере» існує таємничий зв’язок.

ТЕ, ЩО КІНОМАНИ МАЛИ ЗМОГУ ПОБАЧИТИ

«Прокляття 2» (жахи). Молода аспірантка Фуко виховує свою маленьку племінницю, мати якої померла при пологах. Дівчинка росте вкрай замкненою в собі й постійно щось малює. У місті відбувається ланцюг нещасних випадків. За дивним збігом обставин, всі вони якось пов’язані з племінницею Фуко, яка або була поруч, або передбачала ці випадки в своїх малюнках. Що все це означає? Як пов’язана маленька дівчинка з цими трагедіями і чи не загрожує небезпека всім, хто знаходиться поруч з нею?

«Монстри у лісах» (жахи). Знімальна група одного малобюджетного хоррора вибирається в дику місцевість для зйомок одного з епізодів цього фільму. Однак незабаром вони самі стають героями справжнісінького фільму жахів, їх починає переслідувати зграя чудовиськ, що мешкають в цьому лісі.

Need For Speed (бойовик, трилер). Історія Тобі Маршалла, геніального автомеханіка, чиєю єдиною віддушиною є участь у підпільних гонках. Щоб зберегти сімейну майстерню, Тобі змушений взяти у партнери багатого і зарозумілого колишнього гонщика NASCAR Діно Брюстера. Коли справи Тобі нарешті починають йти вгору, Діно підставляє партнера, і Тобі звинувачують у злочині, якого він не скоював. Через два роки Тобі виходить з в’язниці з думкою про помсту. Щоб досягти своєї мети, йому доведеться зробити неможливе і довести, що навіть у світі помітних суперкарів найбільш непоказний гонщик може фінішувати першим.

«300 спартанців: Відродження імперії» (драма, екшн). Очолює греків відважний флотоводець Фемістокл. На відміну від свого соратника Леоніда, головний герой мало розуміється на сухопутних боях, його стихія – море. Усі тонкощі ведення бою поблизу грецьких островів йому відомі. У розпорядженні Фемістокла близько 300 суден. Однак завдяки винахідливості та кмітливості, герой дає відсіч перському флоту, що суттєво перевищує грецький за чисельністю.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інформація корпункту ...
Наступна новина: Прокуратура Луцька ...

КОМЕНТАРІ