«Вільний мікрофон» від ZIK – відтепер на майданах Західної України і Києва

«Вільний мікрофон» від ZIK – відтепер на майданах Західної України і Києва

29.03.14 14:13 0 758
Народний проект «Вільний мікрофон» телеканалу ZIK розширює свою географію: окрім львів’ян, уже з 29 березня, вільно висловити свої думки на будь-яку тему зможуть мешканці столиці і ще п’яти міст Західної України. Відтак трибуна справжньої свободи слова тепер чекає всіх, хто має що сказати, щосуботи з 13:00 до 15:00 на майданах та площах Києва, Івано-Франківська, Тернополя, Луцька, Рівного та Ужгорода.

«Вільний мікрофон» - це проект, що виходить в ефірі ZIKу від початку створення телеканалу – майже чотири роки. Його ідея – дати нагоду кожному виступити в ефірі телеканалу. Через «Вільний мікрофон» пройшли уже сотні народних спікерів, тих, хто не боїться гучно висловлювати свою позицію, думки, ідеї та навіть співати чи декламувати вірші.

Те, що українці прагнуть мати майданчик, де зможуть відкрито говорити про те, що їх хвилює, засвідчило і перше виїзне знімання «Вільного мікрофона» у Києві на майдані Незалежності, наприкінці лютого. Упродовж трьох днів, черга охочих поділитися думками вимірювалася сотнями.

«Найактуальніші та найболючіші проблеми, про які говорять люди, стають предметом розслідування журналістів телеканалу. Трибуна «Вільного мікрофону» вперше у Західній Україні дозволила тисячам наших глядачів розповісти про свої турботи, повідомити викривальні факти, звернутися до високопосадовців, розповісти відверті історії, обуритись , похвалитись та просто привітати рідних та друзів. Від самого початку цей проект став одним з найпопулярніших серед нашої аудиторії і ось нарешті прийшов час розповсюдити цю народну трибуну телеканалу на інші міста та регіони», - говорить генеральний продюсер ZIK Омелян Ощудляк.

Тепер у «Вільному мікрофоні» з’явиться спеціальна рубрика - «Питання тижня». Упродовж знімального дня учасників програми у всіх містах не лише слухатимуть, а й запитуватимуть про їхнє ставлення до актуальної події чи проблеми у країні. Вже цього тижня “Вільний мікрофон» запитуватиме людей, яким вони бачать Крим у майбутньому?

Відповіді на «Питання тижня» від мешканців усіх міст формуватимуть у спецвипуск, що виходитиме в ефірі ZIK у вечірньому прайм-таймі. Класичні ж випуски програми транслюватимуться щодня (щогодини, - ZIK) у денний та вечірній час.

Отож, уже цієї суботи, 29 березня, народний проект «Вільний мікрофон» запрошує мешканців Києва, Львова, Івано-Франківська, Тернополя, Луцька. Рівного та Ужгорода прийти на майдани та площі міст і висловити свої думки, адже вони вартують того, щоб про них дізналися усі.

«Вільний мікрофон» працюватиме щосуботи з 13:00 до 15:00 за адресами: Луцьк - Театральний майдан, Рівне - майдан Незалежності, Київ - майдан Незалежності, Тернопіль - Театральний майдан, Івано-Франківськ - вул. Незалежності, Ужгород - площа Шандора Петефі, Львів - пр. Свободи біля пам’ятника Т. Шевченкові.

Довідка ZIK.

Нагадаємо, телеканал ZIK потрапив у першу десятку ТВ-медіа, що мають найбільшу довіру та популярність в Україні. Такими є результати масштабного опитування, яке спільно провели чотири найвідоміші та найавторитетніші вітчизняні компанії соціологічних досліджень – Центр соціальних та маркетингових досліджень «СОЦИС», Київський міжнародний інститут соціології, соціальна група «Рейтинг» і Центр Разумкова.

Зокрема, потужні соціологічні компанії разом уперше після завершення гострої фази Майдану та оголошення дочасних президентських виборів склали рейтинг українських політиків, кандидатів у президенти і політичних сил. Для цього провели велике опитування у межах всієї країни. В його рамках окремо був сформований і перелік телеканалів, що мають найбільшу довіру, популярність, а відтак і вплив на українського глядача. Адже, як показали події останніх місяців, інформація, її подання різними медіа відіграє величезну роль у розвитку важливих подій і формуванні суспільної думки.

На поставлене запитання: «Скажіть, які телеканали ви зазвичай дивитесь?», учасники опитування назвали телеканал ZIK у першій десятці по Україні. А очолили рейтинг відомі загальноукраїнські телеканали. На першому місці – «1+1», далі – «Інтер» і «5 канал».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Проект «Єдина Україна» - ...
Наступна новина: Рівненщина: обрежно шахраї!

КОМЕНТАРІ