Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбулася Колегія за підсумками роботи за перший квартал 2014 року

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбулася Колегія за підсумками роботи за перший квартал 2014 року

29.03.14 17:42 0 685
28 березня в приміщенні Кризового центру Управління ДСНС в області відбулося засідання Колегії під головуванням начальника Управління полковника служби цивільного захисту Володимира Чернецького. У роботі колегії також взяли участь працівники Управління ДСНС в області та керівники його територіальних підрозділів.

Розпочалася Колегія святковим моментом – врученням чергового звання та урочистим проведенням на заслужений відпочинок працівників пожежно-рятувальної служби.

Далі згідно порядку денного було заслухано доповідачів та проведено обговорення найактуальніших питань діяльності Управління ДСНС в області.

В ході засідання Колегії, зокрема, розглядалися питання щодо реагування на надзвичайні ситуації та запобігання їх виникнення, а також питання цивільного захисту та результатів профілактично-роз’яснювальної роботи серед населення щодо безпеки життєдіяльності за звітний період.

Також на Колегії були поставлені завдання на другий квартал поточного року. Зокрема, як наголосив начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький, велику увагу варто приділити профілактиці та недопущенню пожеж в культових спорудах у зв’язку з наближенням Великодніх свят. З цією метою начальникам територіальних підрозділів Управління ДСНС в області доручено організувати зустрічі з представниками духовенства, на яких провести масово-роз’яснювальну роботу з даної актуальної теми. Таке ж доручення дано і стосовно представників держлісгоспів та лісокористувачів різних форм власності щодо недопущення пожеж в екосистемах у весняно-літній період.

Підбиваючи підсумки Колегії, начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький наголосив на належному виконанні всіх прийнятих рішень Колегії та відповідальності виконавців за покладені на них завдання.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Тернополі інформація ...

КОМЕНТАРІ