В Івано-Франківській області рятувальники закликають парафіян берегти церковні храми від вогню

В Івано-Франківській області рятувальники закликають парафіян берегти церковні храми від вогню

29.03.14 15:53 0 759
Працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області вживають заходів щодо попередження виникнення пожеж в культових спорудах. З цією метою рятувальники проводять зустрічі з представниками релігійних конфесій, під час яких вони наголошують на необхідності дотримання правил пожежної безпеки під час та після проведення богослужінь. Також рекомендують організовувати чергування у храмах за участю церковної громади та працівників пожежно-рятувальної служби з метою охорони церков та збереження історичних пам’яток.

Під час таких заходів працівники Управління ДСНС в області наголошують на важливості обладнання культових споруд системами протипожежного захисту та забезпечення протипожежного водопостачання, утримання у справному стані електрообладнання та електропостачання, а також демонструють, як правильно користуватися вогнегасником і роз’яснюють, коли і де потрібно робити його перезарядку.

Тільки спільна робота щодо впровадження комплексу практичних заходів, орієнтованих на профілактику та недопущення пожеж в культових спорудах, допоможе нам зберегти духовні святині Прикарпаття.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: В Рівному НА ЮВІЛЕЙНОМУ ...

КОМЕНТАРІ