Львівські правоохоронці викрили двох квартирних злодіїв

Львівські правоохоронці викрили двох квартирних злодіїв

29.03.14 15:06 0 691
Працівники міліції викрили двох зловмисників, котрі скоїли близько десяти квартирних крадіжок у Львові. Перевіряється їх причетність до інших подібних злочинів.

У Львові, 26 березня близько 18 години, правоохоронці викрили 41-річного та 34-річного місцевих мешканців, котрі скоїли квартирну крадіжку. Зловмиснків затримали коли вони сідали в автомобіль з викраденим майном, а саме з двома ноутбуками, системним блоком, монітором та фотоапаратом.

За цим фактом відкрито кримінальне провадженя за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Правоохоронці встановили, що чоловіки причетні до майже десяти квартирних крадіжок скоєних у Львові. Один зі зловмисників вже був раніше судимий за подібні злочини.

«Зловмисники потрапляли в помешкання громадян шляхом віджиму рами вікна. В основному, спеціалізувалися на викраденні золотих прикрас та грошей, іноді викрадали дорогу техніку», - повідомив т.в.о. начальника Управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Богданов.

Наразі підозрювані знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Правоохоронці перевіряють їх причетність до інших подібних злочинів.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Волинська область: під час ...

КОМЕНТАРІ