У Львові працівник автомийки "позичив" чужий "Лексус" та скоїв ДТП

У Львові працівник автомийки "позичив" чужий "Лексус" та скоїв ДТП

29.03.14 16:14 0 939
«Позичив» чуже авто, аби зекономити на таксі, - так пояснив свій вчинок 20-річний працівник автомийки. Юнак викрав «Лексус» одного з клієнтів, який ввечері залишив іномарку на сервісі та планував забрати наступного дня.

Близько 22-ї години до працівників Державтоінспекції Львова надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Чорновола. Правоохоронці одразу ж вирушили туди, аби з’ясувати усі обставини події.

Як виявилось, юнак на «Лексусі» врізався в автобус «БАЗ», що їхав попереду. На щастя, внаслідок зіткнення ніхто не постраждав, втім, транспортні засоби зазнали технічних пошкоджень.

Правоохоронці встановили: за кермом «Лексуса» був 20-річний мешканець Самбірського району. Юнак працює на автомийці у Львові, а цю розкішну іномарку…вирішив «позичити» у клієнта, аби заощадити гроші на таксі. Звісно, що власник автомобіля й гадки не мав про такі наміри парубка.

Інспектори ДАІ викликали до місця події слідчо-оперативну групу Галицького райвідділку міліції міста Львова. Наразі правоохоронці встановлюю усі обставини автовикрадення.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відпочинок в Анапі
Наступна новина: Організація ісламської ...

КОМЕНТАРІ